Lange Dreef 117, 2285 KB Rijswijk

  06-42707002

 Meer energie en innerlijke rust zodat jij kunt genieten van jouw vrije tijd en jouw gezin !

Nadat al jaren had geprobeerd om via de reguliere hulpverlening van bepaalde klachten af te komen, kwam ik na een nieuwe google poging op de website van Denise terecht. Wat ik daar las, een en al herkenning.

Al tijdens het intakegesprek was het me duidelijk dat ik hier zo lang naar op zoek was geweest. Denise begreep me volledig en wat voor mij duidelijk werd: "ik was niet gek" zoals ik me door eerdere hulpverleners was gaan voelen. Ik begreep mezelf eerder gewoon niet en ik wist nog geen gebruik te maken van bepaalde kwaliteiten die ik in me heb.

Het traject bij Denise was pittig. Je komt echt tot de kern van jezelf. Het heeft me echt veel opgeleverd.!!!
Het heeft voor mij ook een hoop veranderingen in gang gezet. Ik voel me energiek, blijer en meer in balans!! Denise, heel erg bedankt voor alles dat je voor me gedaan hebt!

KimberleyDoor het coachingstraject bij Denise voel ik me sterk, energiek en dichter bij mezelf. Ik kan vertrouwen in en handelen naar wat mijn hart en hoofd mij ingeeft. Ze heeft me geleerd mijn hoogsensitiviteit te zien en ervaren als kracht en niet als klacht. De afwisseling tussen (thuis)opdrachten, meditaties en energiewerk hebben ervoor gezorgd dat ik op verschillende manieren naar mezelf heb leren kijken. Haar warmte en vriendelijkheid hebben ervoor gezorgd dat ik me, vanaf het eerste moment, op mijn gemak heb gevoeld. Hierdoor durfde ik me volledig open te stellen en heb ik alles kunnen halen uit het coachingstraject. Ik ben blij met het resultaat en zal alles wat ik geleerd heb de rest van mijn leven kunnen toepassen. 

 

Bedankt Denise voor de begeleiding, sturing en hulp tijdens mijn traject.      Liefs, Kimberley

Adres gegevens

De HSP-Coach
Lange Dreef 117
2285 KB Rijswijk (ZH) 
+31 06 42707002
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 logo hs.nu grey text

Bedrijfs gegevens

De HSP-Coach
KvK 52029131
BTW NL174964778B01
INGBANK NV
NL79INGB0006001055