Lange Dreef 117, 2285 KB Rijswijk

  06-42707002

 Meer energie en innerlijke rust zodat jij kunt genieten van jouw vrije tijd en jouw gezin !

Denise heeft mij geholpen om mijn energie weer op te bouwen nadat ik er helemaal doorheen zat. Ik kon nergens meer van genieten. Alles kostte me energie. Ik heb heel erg veel gehad aan de begeleiding. Ik heb door de opdrachten veel aan zelfreflectie gedaan, welke mij veel inzichten gaven. Ook hebben we duidelijke haalbare doelen gesteld zodat ik daar naartoe kon werken. De ademhalings- en meditatieoefeningen waren fijn, ontspannend en brachten me weer in het hier en nu.

Ze is heel betrokken en begreep waar ik behoefte aan had. Ik heb nu meer energie en kan beter mijn eigen grenzen bewaken. Ik vond het heel fijn om naar haar toe te gaan. Ik heb Denise ervaren als een hele fijne en begripvolle coach met veel ervaring.

KimberleyDoor het coachingstraject bij Denise voel ik me sterk, energiek en dichter bij mezelf. Ik kan vertrouwen in en handelen naar wat mijn hart en hoofd mij ingeeft. Ze heeft me geleerd mijn hoogsensitiviteit te zien en ervaren als kracht en niet als klacht. De afwisseling tussen (thuis)opdrachten, meditaties en energiewerk hebben ervoor gezorgd dat ik op verschillende manieren naar mezelf heb leren kijken. Haar warmte en vriendelijkheid hebben ervoor gezorgd dat ik me, vanaf het eerste moment, op mijn gemak heb gevoeld. Hierdoor durfde ik me volledig open te stellen en heb ik alles kunnen halen uit het coachingstraject. Ik ben blij met het resultaat en zal alles wat ik geleerd heb de rest van mijn leven kunnen toepassen. 

 

Bedankt Denise voor de begeleiding, sturing en hulp tijdens mijn traject.      Liefs, Kimberley

Adres gegevens

De HSP-Coach
Lange Dreef 117
2285 KB Rijswijk (ZH) 
+31 06 42707002
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 logo hs.nu grey text

Bedrijfs gegevens

De HSP-Coach
KvK 52029131
BTW NL174964778B01
INGBANK NV
NL79INGB0006001055