Lange Dreef 117, 2285 KB Rijswijk

  06-42707002

 Meer energie en innerlijke rust zodat jij kunt genieten van jouw vrije tijd en jouw gezin !

Hoera, ik had twee weken meivakantie! Maar ik zat er helemaal doorheen. Ik was erg gespannen, nerveus, doodmoe, depri, had overal last van en sliep slecht. Ik voelde mij letterlijk alsof ik ronddobberde in een gammel rubberbootje in de grote oceaan en nergens kon aanmeren. Ik leef met een chronische ziekte, heb een drukke (parttime) baan, een gezin en vind het ook leuk om af en toe eens iets leuks voor mezelf te doen. Ik was op een punt dat ik alleen dat kon doen wat moest en dat ging al niet goed. Ik merkte dat vooral mijn werk voor veel prikkels en energieverlies zorgde overdag.

Bang voor een burnout of depressie, ging ik op zoek naar iets wat mij kon helpen en wat bij mij past. Mindfulness had mij eerder geholpen. Daarnaast wist ik dat mijn hooggevoeligheid en de grote hoeveelheid prikkels hetgeen was wat mij op dat moment de das om deed. Ik wilde op zoek naar een manier om meer energie over te houden. En zo kwam ik op de website van Denise terecht. De omschrijving van de cursus Energiemanagement beschreef precies waar ik naar op zoek was en welke klachten ik op dat moment ervaarde.

Toch een beetje huiverig vanwege de confrontatie met mezelf, maar vastbesloten om het roer om te gooien ben ik met de training gestart. De eerste lessen kreeg ik naast begeleide meditatie en kritische vragen, ook veel informatie. Toen viel het nog niet allemaal op zijn plaats. Opeens kwam toch het besef. Ik werd mij er langzaam van bewust dat ik wel degelijk invloed kan uitoefenen op prikkels van buitenaf. Ik hoef niet alles maar te laten binnenkomen. Ook hoef ik de energie van een ander niet vast te houden. Ik leerde daarnaast dat ik mijn leven zo kan indelen, dat ik energie over hou op de lange termijn.

Denise wisselt meditaties en energieoefeningen af met de informatie en kennis die ik op dat moment nodig had. Ik heb geleerd bewust naar mezelf te kijken, waardoor ik veranderingen aan kon brengen en patronen kan doorbreken. Denise creëert een veilige, vertrouwde omgeving en beweegt met je mee. Er is hierdoor veel ruimte om aandacht te besteden aan dat wat jij op dat moment nodig hebt. Ik voelde me altijd welkom, op mijn gemak en had het gevoel op 1 lijn te zitten met Denise qua gevoels- en belevingswereld. Dat zorgde ervoor dat ik mij kwetsbaar kon opstellen en het meeste uit de training kon halen. Ik heb de 1-op-1 samenwerking heel prettig ervaren. Chantal Aug. 2016

Door de training ben ik inmiddels aangemeerd in mijn veilige haven en roei ik dagelijks met mijn nieuwe riemen. 

Chantal 

KimberleyDoor het coachingstraject bij Denise voel ik me sterk, energiek en dichter bij mezelf. Ik kan vertrouwen in en handelen naar wat mijn hart en hoofd mij ingeeft. Ze heeft me geleerd mijn hoogsensitiviteit te zien en ervaren als kracht en niet als klacht. De afwisseling tussen (thuis)opdrachten, meditaties en energiewerk hebben ervoor gezorgd dat ik op verschillende manieren naar mezelf heb leren kijken. Haar warmte en vriendelijkheid hebben ervoor gezorgd dat ik me, vanaf het eerste moment, op mijn gemak heb gevoeld. Hierdoor durfde ik me volledig open te stellen en heb ik alles kunnen halen uit het coachingstraject. Ik ben blij met het resultaat en zal alles wat ik geleerd heb de rest van mijn leven kunnen toepassen. 

 

Bedankt Denise voor de begeleiding, sturing en hulp tijdens mijn traject.      Liefs, Kimberley

Adres gegevens

De HSP-Coach
Lange Dreef 117
2285 KB Rijswijk (ZH) 
+31 06 42707002
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 logo hs.nu grey text

Bedrijfs gegevens

De HSP-Coach
KvK 52029131
BTW NL174964778B01
INGBANK NV
NL79INGB0006001055