Lange Dreef 117, 2285 KB Rijswijk

  06-42707002

 Meer energie en innerlijke rust zodat jij kunt genieten van jouw vrije tijd en jouw gezin !

Het totale coachingstraject bij Denise kan ik nog het beste beschrijven als een ‘rollercoaster van emoties’. Ik zocht heel expliciet een coach die mij kon helpen bij mijn gevoel, bij mijn hart te komen inplaats van continu vanuit mijn hoofd (het denken) te leven. Dit is ruimschoots gelukt, mede dankzij de prettige coaching van Denise!

Het traject was er wel één van vallen en opstaan. Luikjes die gesloten waren, werden geopend, vooraf, tijdens en achteraf na de ervaringsgerichte sessies. Denise heeft me vooral geholpen om met compassie en vertrouwen naar mijn gevoel te kijken, om mezelf niet meteen te veroordelen. Ook haar meditaties zijn van dusdanige meerwaarde geweest dat ik eindelijk kon onderzoeken wat ik nou eigenlijk voelde en waar ik onrustig door werd/was!

Het is zelfs zo goed gelukt om te luisteren naar mijn hart dat ik mijn baan heb opgezegd om het freelance bestaan op te zoeken! :) En dit is nog maar het begin: nu ik mijn gevoel heb ‘ontdekt’, ben ik toe aan een verdere ontdekkingsreis!
Dank je wel voor alle inzichten en al het ‘gereedschap’ wat ik vanaf nu mee mag nemen in mijn innerlijke
reis. :)

KimberleyDoor het coachingstraject bij Denise voel ik me sterk, energiek en dichter bij mezelf. Ik kan vertrouwen in en handelen naar wat mijn hart en hoofd mij ingeeft. Ze heeft me geleerd mijn hoogsensitiviteit te zien en ervaren als kracht en niet als klacht. De afwisseling tussen (thuis)opdrachten, meditaties en energiewerk hebben ervoor gezorgd dat ik op verschillende manieren naar mezelf heb leren kijken. Haar warmte en vriendelijkheid hebben ervoor gezorgd dat ik me, vanaf het eerste moment, op mijn gemak heb gevoeld. Hierdoor durfde ik me volledig open te stellen en heb ik alles kunnen halen uit het coachingstraject. Ik ben blij met het resultaat en zal alles wat ik geleerd heb de rest van mijn leven kunnen toepassen. 

 

Bedankt Denise voor de begeleiding, sturing en hulp tijdens mijn traject.      Liefs, Kimberley

Adres gegevens

De HSP-Coach
Lange Dreef 117
2285 KB Rijswijk (ZH) 
+31 06 42707002
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 logo hs.nu grey text

Bedrijfs gegevens

De HSP-Coach
KvK 52029131
BTW NL174964778B01
INGBANK NV
NL79INGB0006001055