Lange Dreef 117, 2285 KB Rijswijk

  06-42707002

 Meer energie en innerlijke rust zodat jij kunt genieten van jouw vrije tijd en jouw gezin !

Denise is een fijne, deskundige coach die mensen snel aanvoelt en haar coaching op jou afstemt. Zij is warm en respectvol maar ook doortastend als de situatie daar om vraagt. Zij schept een veilige ruimte waarin ik helemaal mezelf kon zijn met al mijn gevoeligheden, kwetsbaarheid en emoties. Dankzij de coaching heb ik mijn 'kompas' weer terug en durf op mezelf te vertrouwen bij het maken van keuzes. Daar waar nodig heb ik zeer complete informatie gekregen over bepaalde begrippen, maar de coaching is vooral ervaringsgericht, wat ik heel prettig vond. Dingen die eerste heel complex leken, zijn dankzij oefeningen overzichtelijk en hanteerbaar geworden.

Na een periode van veel veranderingen heb ik dankzij het traject weer rust en vertrouwen in het leven gevonden. Denise laat door eigen voorbeeld en door oefeningen zien hoe je om kunt gaan met hooggevoeligheid, en leert jezelf en al je kwaliteiten waarderen en benutten.

Ik heb geleerd om op een liefdevolle manier verantwoordelijkheid te nemen voor mezelf en mezelf te ondersteunen wanneer nodig. De band met mezelf is versterkt!

Dank je wel voor alles, ik ben heel blij met de steun en de coaching die ik gekregen heb.!

Liefs Eveline

KimberleyDoor het coachingstraject bij Denise voel ik me sterk, energiek en dichter bij mezelf. Ik kan vertrouwen in en handelen naar wat mijn hart en hoofd mij ingeeft. Ze heeft me geleerd mijn hoogsensitiviteit te zien en ervaren als kracht en niet als klacht. De afwisseling tussen (thuis)opdrachten, meditaties en energiewerk hebben ervoor gezorgd dat ik op verschillende manieren naar mezelf heb leren kijken. Haar warmte en vriendelijkheid hebben ervoor gezorgd dat ik me, vanaf het eerste moment, op mijn gemak heb gevoeld. Hierdoor durfde ik me volledig open te stellen en heb ik alles kunnen halen uit het coachingstraject. Ik ben blij met het resultaat en zal alles wat ik geleerd heb de rest van mijn leven kunnen toepassen. 

 

Bedankt Denise voor de begeleiding, sturing en hulp tijdens mijn traject.      Liefs, Kimberley

Adres gegevens

De HSP-Coach
Lange Dreef 117
2285 KB Rijswijk (ZH) 
+31 06 42707002
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 logo hs.nu grey text

Bedrijfs gegevens

De HSP-Coach
KvK 52029131
BTW NL174964778B01
INGBANK NV
NL79INGB0006001055