Laten we kennismaken!

  • Als jij graag verandering wilt in je huidige (gevoels)situatie.
  • Als jij wil leren luisteren naar jouw gevoel.
  • Als jij meer rust, balans en plezier wilt.

Neem dan contact met me op als je vragen hebt of je wilt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Dan bespreken we, onder het genot van een kopje thee, waar je tegen aanloopt en wat ik voor jou kan betekenen. Tevens is voor beiden fijn om te ervaren of er een goede ‘match’ tussen ons is.

Je kunt het beste contact met me opnemen via het contactformulier of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Het is handig als je jouw telefoonnummer erbij vermeldt dat neem ik (binnen 2 werkdagen) telefonisch contact met je op. Uiteraard kun je mij ook bellen maar ik ben vaak aan het coachen en dus hier telefonisch lastig bereikbaar. 
Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Namasté Denise

Praktijkinformatie:

De HSP-coach | Coach voor hooggevoelige vrouwen
Lange dreef 117
2285 KB Rijswijk
Tel: 06-42707002

Kvk-nummer: NL001978319B37
BTW: NL001978319B37

Bereikbaarheid:

1-op-1 coaching geef ik in mijn praktijk in Rijswijk. Het is goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Openbaar vervoer:

Depraktijk ligt op slechts 5 minuten loopafstand van Sportcentrum en zwembad De Schilp. Hier stoppen de buslijnen 22 en 23.

Contactformulier:

Ik wil graag een gratis en vrijblijvend intakegesprek Ik wil graag coaching Ik wil graag een ontprikkelsessie Ik heb een vraag

Route in Google Maps: