Lange Dreef 117, 2285 KB Rijswijk

  06-42707002

Een jaar geleden kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Als snel leerde ik dat ik hooggevoelig ben. Maar wat kan ik daar mee? Het werkte op dat moment vooral tegen me en daarnaast was ik door de burn-out over het algemeen sowieso een beetje in de war. Ik wilde niet weer alleen praten over alles wat al besproken was. Ik wlde voelen en mijn gevoeligheid beter begrijpen. Zo kwam ik bij Denise terecht en zij bracht mij als een warme, oprechte en eerlijke vrouw veel meer bij dan ik had durven wensen. Ik leerde omgaan met mijn gevoelens, emoties en gedachten. Maar ook leerde ze mijn mijn energie beter te verdelen. Ik vond de meditaties, gespreken en de energetische opdrachten heel fijn.

Dank je wel, Denise.
Liefs Jet

Het totale coachingstraject bij Denise kan ik nog het beste beschrijven als een ‘rollercoaster van emoties’. Ik zocht heel expliciet een coach die mij kon helpen bij mijn gevoel, bij mijn hart te komen inplaats van continu vanuit mijn hoofd (het denken) te leven. Dit is ruimschoots gelukt, mede dankzij de prettige coaching van Denise!

Het traject was er wel één van vallen en opstaan. Luikjes die gesloten waren, werden geopend, vooraf, tijdens en achteraf na de ervaringsgerichte sessies. Denise heeft me vooral geholpen om met compassie en vertrouwen naar mijn gevoel te kijken, om mezelf niet meteen te veroordelen. Ook haar meditaties zijn van dusdanige meerwaarde geweest dat ik eindelijk kon onderzoeken wat ik nou eigenlijk voelde en waar ik onrustig door werd/was!

Het is zelfs zo goed gelukt om te luisteren naar mijn hart dat ik mijn baan heb opgezegd om het freelance bestaan op te zoeken! :) En dit is nog maar het begin: nu ik mijn gevoel heb ‘ontdekt’, ben ik toe aan een verdere ontdekkingsreis!
Dank je wel voor alle inzichten en al het ‘gereedschap’ wat ik vanaf nu mee mag nemen in mijn innerlijke
reis. :)

Sinds het coachingstraject weet ik weer wie ik ben. Ik ben weer thuisgekomen bij mezelf. Ik heb geleerd voor mezelf te zorgen en van mezelf te houden waardoor ik in mijn kracht sta en meer levensenergie heb. Vooraf had ik niet verwacht dat ik veel meer energie zou krijgen. Ik voel me emotioneel volwassen. Daarnaast heb ik onwijs veel tips en tools aangereikt gekregen die ik altijd zal blijven gebruiken. Ik heb Denise ervaren als een warme, liefdevolle en wijze vrouw.

Liefs Tara

Denise heeft mij altijd het gevoel en een plek gegeven om mij écht te kunnen uitspreken. Zonder oordeel te luisteren en écht te horen wat er gezegd werd. In onze wereld wil dat nog wel een vergeten worden en wordt er alleen maar geluisterd om te reageren. Ik voelde mij altijd gehoord, gezien, gerespecteerd en veilig om mijn angsten aan te gaan. Op de angstige momenten tijdens de sessies was Denise bij mij, ze hielp mij in het proces en gaf mij het gevoel dat ik het wel degelijk aan kon. De sessies waren misschien niet altijd even makkelijk maar ze maakte veel los, gaven veel inzicht en inmiddels kan ik zeggen dat ik nieuwe dingen en uitdagingen 'gewoon ga doen' en ik zie wel waar ik terecht kom, in plaats van overal beren op de weg te zien en voor nieuwe dingen en uitdagingen weg te lopen. Ik zit veel beter in mijn vel, heb rust en ruimte in mijn hoofd en lijf, kan makkelijker op mijzelf vertrouwen en durf in mijn kracht te staan. Te staan voor wie ik ben. Ik kan de wereld aan!

Liefs Michelle

Denise is een fijne, deskundige coach die mensen snel aanvoelt en haar coaching op jou afstemt. Zij is warm en respectvol maar ook doortastend als de situatie daar om vraagt. Zij schept een veilige ruimte waarin ik helemaal mezelf kon zijn met al mijn gevoeligheden, kwetsbaarheid en emoties. Dankzij de coaching heb ik mijn 'kompas' weer terug en durf op mezelf te vertrouwen bij het maken van keuzes. Daar waar nodig heb ik zeer complete informatie gekregen over bepaalde begrippen, maar de coaching is vooral ervaringsgericht, wat ik heel prettig vond. Dingen die eerste heel complex leken, zijn dankzij oefeningen overzichtelijk en hanteerbaar geworden.

Na een periode van veel veranderingen heb ik dankzij het traject weer rust en vertrouwen in het leven gevonden. Denise laat door eigen voorbeeld en door oefeningen zien hoe je om kunt gaan met hooggevoeligheid, en leert jezelf en al je kwaliteiten waarderen en benutten.

Ik heb geleerd om op een liefdevolle manier verantwoordelijkheid te nemen voor mezelf en mezelf te ondersteunen wanneer nodig. De band met mezelf is versterkt!

Dank je wel voor alles, ik ben heel blij met de steun en de coaching die ik gekregen heb.!

Liefs Eveline

Adres gegevens

De HSP-Coach
Lange Dreef 117
2285 KB Rijswijk (ZH) 
+31 06 42707002
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 logo hs.nu grey text

Bedrijfs gegevens

De HSP-Coach
KvK 52029131
BTW NL174964778B01
INGBANK NV
NL79INGB0006001055