Lange Dreef 117, 2285 KB Rijswijk

  06-42707002

Al langere tijd had ik de wens om gecoacht te worden op het gebied van mijn hooggevoeligheid. Ik had iets anders nodig dan een standaard psycholoog. Een jaar geleden kwam ik in een zware burn-out terecht en greep ik de kans aan om een volledig traject te starten bij Denise. 

Bij de intake wist ik al: dit is een goede keuze! Er was meteen een klik.

Het coachingstraject was zeker een ommekeer in mijn huidige manier van leven; ik kreeg heel veel inzicht, tools en warmte tijdens de sessies. Er was verdriet, er was herkenning en vooral erkenning. Alles mocht er zijn. 

De opbouw van de sessies was fijn en de meesten zitten nog vers in mijn geheugen; wat heb ik veel geleerd over mezelf, maar ook over hoe een HSP ‘werkt’. Ook de verschillende soorten sessies waren fijn. 

Het resultaat voor mij na de sessies: ik ben me enorm bewust geworden van waar ik als persoon waarde aan hecht, hoe ik weer kan leven naar mijn éigen normen en waarden (geen pleaser meer) en dat je dingen uit het verleden kan helen. Het bracht me ‘de ballen’ om andere keuzes te maken wat betreft werk, mijn gevoel te volgen in plaats van mijn ratio en mezelf weer op nummer 1 te zetten.

Lieve Denise, je zit voor altijd in mijn hart!

Liefs Tamara

Een jaar geleden kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Als snel leerde ik dat ik hooggevoelig ben. Maar wat kan ik daar mee? Het werkte op dat moment vooral tegen me en daarnaast was ik door de burn-out over het algemeen sowieso een beetje in de war. Ik wilde niet weer alleen praten over alles wat al besproken was. Ik wlde voelen en mijn gevoeligheid beter begrijpen. Zo kwam ik bij Denise terecht en zij bracht mij als een warme, oprechte en eerlijke vrouw veel meer bij dan ik had durven wensen. Ik leerde omgaan met mijn gevoelens, emoties en gedachten. Maar ook leerde ze mijn mijn energie beter te verdelen. Ik vond de meditaties, gespreken en de energetische opdrachten heel fijn.

Dank je wel, Denise.
Liefs Jet

Het totale coachingstraject bij Denise kan ik nog het beste beschrijven als een ‘rollercoaster van emoties’. Ik zocht heel expliciet een coach die mij kon helpen bij mijn gevoel, bij mijn hart te komen inplaats van continu vanuit mijn hoofd (het denken) te leven. Dit is ruimschoots gelukt, mede dankzij de prettige coaching van Denise!

Het traject was er wel één van vallen en opstaan. Luikjes die gesloten waren, werden geopend, vooraf, tijdens en achteraf na de ervaringsgerichte sessies. Denise heeft me vooral geholpen om met compassie en vertrouwen naar mijn gevoel te kijken, om mezelf niet meteen te veroordelen. Ook haar meditaties zijn van dusdanige meerwaarde geweest dat ik eindelijk kon onderzoeken wat ik nou eigenlijk voelde en waar ik onrustig door werd/was!

Het is zelfs zo goed gelukt om te luisteren naar mijn hart dat ik mijn baan heb opgezegd om het freelance bestaan op te zoeken! :) En dit is nog maar het begin: nu ik mijn gevoel heb ‘ontdekt’, ben ik toe aan een verdere ontdekkingsreis!
Dank je wel voor alle inzichten en al het ‘gereedschap’ wat ik vanaf nu mee mag nemen in mijn innerlijke
reis. :)

Sinds het coachingstraject weet ik weer wie ik ben. Ik ben weer thuisgekomen bij mezelf. Ik heb geleerd voor mezelf te zorgen en van mezelf te houden waardoor ik in mijn kracht sta en meer levensenergie heb. Vooraf had ik niet verwacht dat ik veel meer energie zou krijgen. Ik voel me emotioneel volwassen. Daarnaast heb ik onwijs veel tips en tools aangereikt gekregen die ik altijd zal blijven gebruiken. Ik heb Denise ervaren als een warme, liefdevolle en wijze vrouw.

Liefs Tara

Denise heeft mij altijd het gevoel en een plek gegeven om mij écht te kunnen uitspreken. Zonder oordeel te luisteren en écht te horen wat er gezegd werd. In onze wereld wil dat nog wel een vergeten worden en wordt er alleen maar geluisterd om te reageren. Ik voelde mij altijd gehoord, gezien, gerespecteerd en veilig om mijn angsten aan te gaan. Op de angstige momenten tijdens de sessies was Denise bij mij, ze hielp mij in het proces en gaf mij het gevoel dat ik het wel degelijk aan kon. De sessies waren misschien niet altijd even makkelijk maar ze maakte veel los, gaven veel inzicht en inmiddels kan ik zeggen dat ik nieuwe dingen en uitdagingen 'gewoon ga doen' en ik zie wel waar ik terecht kom, in plaats van overal beren op de weg te zien en voor nieuwe dingen en uitdagingen weg te lopen. Ik zit veel beter in mijn vel, heb rust en ruimte in mijn hoofd en lijf, kan makkelijker op mijzelf vertrouwen en durf in mijn kracht te staan. Te staan voor wie ik ben. Ik kan de wereld aan!

Liefs Michelle

Adres gegevens

De HSP-Coach
Lange Dreef 117
2285 KB Rijswijk (ZH) 
+31 06 42707002
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 logo hs.nu grey text

Bedrijfs gegevens

De HSP-Coach
KvK 52029131
BTW NL174964778B01
INGBANK NV
NL79INGB0006001055